Volgers

PUTIN

dinsdag 2 oktober 2012

09-08-2012


9 augustus 2012 Stephen Cook: 
Dit is deel 1 van 2 delen van mijn interview met schrijver en Galactische boodschapper Sheldan Nidle op de 'Light Agenda' van 9 augustus 2012. 

Dank aan Ellen voor het transcript
http://the2012scenario.com/2012/09/transcript-sheldan-nidle-on-the-light-agenda-part12/

Sheldan ging voor het eerst in 1992 naar buiten met de boodschappen die hij kreeg van zijn sterrenbroeders en zusters van Sirius. Hij heeft sindsdien diverse boeken geschreven inclusief Jij wordt een Galactisch Mens, en hij gaat door ons iedere week zijn boodschappen  mee te delen en ook is hij gastheer van maandelijkse webinars. 

We praten over Sheldan’s jeugd, zijn familie en wat er voor ons ligt wat betreft Ascentie, disclosure en 21 december en meer.
Je kunt luisteren naar het volledige interview van De Licht Agenda, hier: 
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/08/09/the-light-agenda

Stephen Cook:  Mijn wonderbaarlijke gast van vandaag weet heel veel van onze sterrenbroeders en zusters. En ja, ook zullen we vandaag over Disclosure praten.

Shelden Nidle is een van de pioniers van galactische boodschappen. Hij is een vertegenwoordiger en docent van de Galactische Federatie van Licht en heeft ons directe communicaties gegeven van de Federatie sedert 1992.

En in feite heeft Sheldan vergaderd, geconverseerd en gedeeld met de Federatie en met zijn eigen persoonlijke gids Washta en reisde hij bijna zijn hele leven heen en weer tussen schepen van de Federatie. 

Hij stichtte de Planetary Activation Organization in 1997 en hij heeft diverse boeken geschreven, inclusief een van de eerste boeken die ik ooit las, dat heet ‘Jij wordt een Galactisch Mens’. Voor iemand die de echte geschiedenis wil weten van onze planeet en de oorsprong van ons ras,  kan ik je dit boek zeer aanraden.
En nee, de Darwin theorie zit daar niet in.

Nu, Sheldan heeft ook nog drie andere boeken geschreven. Jullie Eerste Contact, Selamat Ja – Een Handboek voor Galactische Mensen, en jullie Galactische Buren. 

Hij gaat door met het wekelijks  posten van zijn boodschap van de Federatie en hij heeft woorden gebruikt,  zoals dratzo en selamat ja, en die deel gemaakt van onze lichtwerkers vocabulaire, en hij is ook gastheer van zijn maandelijkse webinars met diverse onderwerpen en topics. En deze maand – ongelooflijk te juister tijd natuurlijk – zal hij voorzien in de voorbereiding voor Disclosure. 

Nu, wat jullie misschien niet weten van Sheldan zijn de dingen waar we vandaag over gaan spreken, inclusief zijn leven, zijn jeugd, zijn graad in politieke wetenschap, zijn rol in wetenschappelijke programma’s en in de vrije energie en zijn fascinatie voor de man die de vrije energie naar de Aarde bracht, Nikola Tesla, wat ook resulteerde in dat hij een documentaire maakte over Tesla. 

Sheldan Nidle, ik denk dat dit de langste intro is geweest die ik ooit op de Licht Agenda gedaan heb! Wat een leven! En welkom hier en dank je zeer dat je vandaag bij ons bent.

Sheldan: En ik ben heel blij om hier te zijn, Stephen. Ik weet zeker dat we samen een leuke tijd krijgen.

Stephen: Oh, dat hoop ik! We hebben altijd pret! [lacht]. Nou jij hebt al 20 jaren voorop gestaan in het beeld en je hebt ons iedere week op de hoogte gehouden van de laatste informatie over de situaties. Wat houdt jou aan de gang? 

Sheldan: Ik ben hier om bepaalde dingen te doen en een ervan is om de planeet voor te bereiden op contact. En zo lang dat zo is, en op het schema is, ben ik hier.

Stephen: Betekent dat je dat je geen baan meer hebt als het eerste contact gemaakt is? [lacht]

Sheldan: Ze zeiden dat ik wat anders ga doen. Dus ik weet nog niet helemaal wat dat is, maar ik denk dat als we dichter bij het eigenlijk gebeuren zijn, ik precies zal ontdekken wat dat is. Maar nu kan ik zeggen dat ik er misschien wel een idee overheb, maar ik weet niet wat het echt is, want je kunt zeggen dat mijn nieuwe orders nog niet voor mijn neus zijn gezet.

Stephen: Okay. Het is je levenslange missie. Vind je het fijn wat je doet?

Sheldan: Nou, het neemt me helemaal in beslag en zo deed ik het. Dus voor mij is dit een soort van wat ik gedaan heb. Mensen kunnen zeggen: ”Nou wat doe je?” en dan zeg ik: “Dit doe ik, omdat dat is wat ik doen, “ dus….
Stephen: Maar okay dus, het is niet dat je het erg leuk vindt maar het is een soort van, nou dit doe ik.

Sheldan: Dit is mijn job en ik heb er een passie voor. Het is heel fascinerend. Natuurlijk geeft het me een raar gevoel van leven, maar ik… gewoon… ik ben het, het is wat ik doen. 

Stephen: Okay.  Nou, anders dan veel boodschappers en channelers, zit je hier niet in trance. Jij bent niet gevraagd om dingen op te schrijven. De boodschap die jij geeft aan ons allemaal zijn altijd feitelijke conversaties geweest waar je bij betrokken bent, denk ik, met wat een comité is van ongeveer een 20 tal leden van de Galactische Federatie. En jij bent dan, zoals men in een vergadering zit en dan vertellen ze je stukjes en beetjes  van wat ze allemaal willen zeggen. Dus, zo werkt dat?

Sheldan: Right. Ze pikken allemaal op wat ze willen doen in bepaalde hoofdstukken en dan  komen ze en vertellen ze me die dingen. Omdat dit mijn taak is. Ik ben de boodschapper. Dus mijn job is om zo goed als ik kan te dicteren, en natuurlijk namen ze een kerel die slecht kon typen. Ik doe het maar met een vinger – een eenvingerige tovenaar met een sleutelbord.

Stephen: [lacht]

Sheldan: Dus, ik kijk altijd naar mijn toetsenbord, niet zoals mensen die getrainde typisten zijn die niet kijken wat ze doen.

Stephen: Maar als ik dit zo zie – all right, we zeiden dat het geen dictatie was omdat ze eigenlijk met je praten, maar als je daar zit is het eigenlijk moeilijk omdat je zo’n 20 mensen hebt die tegelijkertijd tegen je spreken? 

Sheldan: Nou, ik heb geleerd hoe je algemene concepten kunt uitwerken van een etiquette, over hoe dat gedaan wordt. Dus, daarom is het niet zo moeilijk. Maar ja, we hebben constant een gesprek terwijl ik typ, omdat ik vragen stel over waar die ene persoon of dat stel mensen over praten. Dus, en ze zijn allemaal….  Ze klagen soms tegen me en zeggen: “Je ben wat langzaam,” of zeggen dat ik te veel praat…[lacht].

Stephen: [lacht] Dus dan zeggen ze je dat je stil moet zijn, ja?

Sheldan: Nee, dat doen ze niet. Ze doen het heel aardig en vriendelijk. Ze zeggen het niet op die manier. Ze zeggen, ze zullen zoiets zeggen als: “Nou, ik ga het nog een keer zeggen. Blijf je aandacht er even bij houden…” omdat ze kunnen zien wat ik doe. Ik bedoel dat ze… ze doen wat de computer doet, dat zijn de juiste woorden, maar ze corrigeren ook de syntaxis(leer van de zinsbouw. w) en alles, dus… 

Stephen: Oh, nou, dat is goed.

Sheldan: Dat is interessant. Soms schrijf ik en stop ik een ogenblik en dan zie ik het scherm veranderen. Dus is dat iets raars. Maar ik – ik ben er aan gewend. Dat doet me niks meer. Ik ga gewoon door. Dus daar ben ik aan gewend.

Stephen: Dus dat comité van die 20, weet jij wie dat allemaal zijn? Zijn het die regelmatig komen? 

Sheldan: Nee, die veranderen elke week.

Stephen: Okay. Dus krijg je ze ook allemaal te zien? Ben je, zoals … 

Sheldan: Juist. 

Stephen: Yeah?

Sheldan: Nou, bij het systeem dat ze met mij hebben opgezet, dan krijg ik zoiets als een 3D oproep voor een conferentie in mijn hoofd. Dus dan heb ik een equivalent in mijn hoofd van een 3D videofoon. Dus ik hoor ze dan kristalhelder, ik zie ze kristalhelder en in feite in 3D. Dus ik zie ze niet zoals jullie dat doen op die computers, ik zie ze niet als iets plats, ik zie ze als echte mensen, met diepte.

Stephen: Wow. En waar lijken ze op?

Sheldan: Op grote mensen.

Stephen: Okay.

Sheldan: Ze zijn allemaal… gewoonlijk zijn ze gekleed in jumpsuits met verschillende kleuren, maar de Galactische Federatie heeft ingesteld dat iedere sterrennatie een andere kleur heeft. Ze hebben allemaal verschillende pastellen met donkere kleuren. En ze zijn… er wordt gezegd dat ze meestal in jumpsuits zijn, en ze zijn gewoon… ze zitten daar en we converseren. Omdat ze gewend zijn aan … telepathische communicaties, denk ik dat het zo de beste manier is om dat te vertellen. Omdat… omdat ze dat al doen sedert ze geboren waren. Dus voor hen is het niet iets nieuws, of unieks. 

En dus dat is wat wij doen. Ik neig ertoe om harder te spreken dan zij dat doen. Ze… in feite vragen ze me soms of ik niet op die manier wil spreken en om gewoon stil te zijn en alleen in hun hoofd te praten. Omdat ze het toch oppikken, maar ze geven er op die manier de voorkeur aan omdat ze meer gewend zijn aan die manier van communiceren. Dus, gaan we heen en weer zo. Dus vaak zeg ik niets behalve in mijn hoofd. En andere keren spreek ik.
Ik wil graag…  ik heb geleerd sedert ik een kind was om hardop te spreken. Dus mensen kunnen misschien denken dat het gek is, terwijl ze me dit zien doen, dit materiaal. Ze zeggen waarschijnlijk, nou hij typt en hij praat tegen iemand, en ik zie niemand. [lacht]

Stephen: Dus, ik denk… dat het niet anders is dan iemand van ons die over straat loopt met de mobiele telefoon, kan ik erbij zeggen.[lacht]

Sheldan: Oh, nee. zo is het niet.

Stephen: Je zei net dat ze in pastel kleuren zijn. Dat verrast me. Omdat ik dacht dat iedereen in hele heldere kleuren zou zijn.

Sheldan: Ze zijn in… dat gaat van… het gaat van een heel helder blauw tot aan een heel licht pastel lichtblauw, tot aan alle verschillende kleuren zoals die.

Stephen: Wow. Okay. Nou… Sorry?

Sheldan: Het is heel kleurig. Ik bedoel, als je kijkt… als je ze kon zien zoals ik dat doe, dan zie je, wow dit is echt een compleet spectrum van kleuren. 

Stephen: Dus is het net zoiets als een regenboog?
Sheldan: Ja, zo is het.

Stephen: Wow. Dus ook als je jouw boeken schreef, dan, waren ze hier als een comité dat je helpt als je feitelijk zit te schrijven? 

Sheldan: Ze komen naar binnen en helpen me er mee, ja.

Stephen: Um-hmm?

Sheldan: In feite is het hoe… hoe ik die dingen specifiek doe. Ik , toen ik hoofdstukken deed over een bepaald onderwerp, liet ik ze binnenkomen en dan vertellen ze erover. Dus ik begin gewoon hetzelfde proces te doen waar we net over spraken. Ze komen erin, ze geven het aan me als een zin, drie, vier zinnen, wat dan ook, een paragraaf en we gaan dan zo verder. 

Stephen: En ik denk als je een boek schrijft over iets waarvoor je bij die specifieke expert toegang hebt over ..dat onderwerp, dat je dan opschrijft waar dat hoofdstuk feitelijk  over gaat? 

Sheldan: Zoals, ze zullen … als ik over een bepaalde zaak praat, of praat over een bepaald iets in dat boek, dat hoofdstuk, bijvoorbeeld, of die paragraaf in dat hoofdstuk, of dat stuk, de persoon waarvan zij besloten hebben om daarvan de expert in-huis te zijn over dit specifieke onderwerp die is daar dan om het verhaal te doen. 

Stephen: Wow. Ik ben zo jaloers  dat je toegang hebt naar deze ongelooflijke en directe communicatie!

Sheldan: Nou, voor mij is het iets, zoals, weet je, het is normaal. Het is niet iets dat raar lijkt… In het begin kan dat zo voor mij geweest zijn, maar dat was al zo lang geleden dat het gewoon is. ..  zoals ik in het begin tegen je zei… dit is wat ik doe. Ik ben degene die belast is met boodschapper te zijn en dit is wat ik doe.

Stephen: Nou, je schreef eerst ‘Je Wordt een Galactisch Mens’, je sprak daarin over onze ware geschiedenis. En ik moet zeggen toen ik dat las, daar het totaal in tegenstelling is van alles dat me ooit geleerd was op school of iets dat ik ooit gelezen had, in encyclopedieën of wat dan ook, of iets wat ik ooit eerder op tv heb gezien, het klonk heel waar voor me. En ik dacht, ik herinnerde me, oh my gosh! Ze hebben werkelijk de hele tijd tegen ons gelogen! 

Sheldan: Wat we moeten beginnen te begrijpen is dat het materiaal dat je in de lessen die je misschien in de biologie of in de antropologie hebt gehoord of iets wat daar betrekking op heeft, hebt gehoord, dat die lessen verkeerd/fout zijn. We zijn helemaal niet geëvolueerd uit primitieve apen tot aan deze ontwikkelde, voelende wezens toe die we heden zijn, we zijn eigenlijk uit een andere wereld geëvolueerd en die wereld is een planeet in Vega, een ster, die ruwweg 25 lichtjaren van ons vandaan staat. Vega is deel van een ander stelsel die in het Engels the Harp wordt genoemd. (bij ons heet die Lyra). 

En wat er dus gebeurde was dat we daaruit vertrokken naar andere stelsels. Het eerste dat gekoloniseerd werd, met de toestemming van de lokale hiërarchieën in dat gebied, was Sirius, wat een veelvoudig sterrenstelsel is. Sirius A is de heldere blauwe  ster die iedereen ziet. Daarom heen staat een troepje kleinere sterren, bijna dwergachtig van grootte. Dat zijn Sirius B, C en D.

Sirius B is waar mensen kwamen. We kwamen rond 4.3 miljoen jaren geleden. We werden volledig bewuste wezens, we gingen snel via technologie naar zeer ontwikkelde technologieën, we leerden ons te verenigen met andere lichtsoorten die geen mensen waren, en we schiepen onze eerste groepen die later werden, wat nu de Galactische Federatie van Licht is. 
Als je details wilt en de procedure in stap voor stap, lees dan het boek.

Stephen: Ja, precies.! [lacht]. Okay, dus het is een geleidelijk, langzaam teruggaan geweest naar het licht, maar het is in de laatste paar jaar zeker sneller gegaan.

Sheldan: Right. Dit is de tijd waarop we verondersteld worden de grote beweging/move te maken, zogezegd, de sprong te doen, de verschuiving te maken, welke begripsnaam je er ook voor hebt. We zitten nu op de rand van de tijd waarop de Anunnaki en hun groepen op deze planeet – de diverse volgelingen die ze hebben, die ik nu de duistere cabal noem in mijn updates, wier bedoeling was om twee zaken te doen – aan de kant te gaan, en aan te moedigen, door alle verborgen technologie en andere dingen die ze verborgen hielden naar buiten en in ons weten te brengen.

En dat zou ons toestaan, via Disclosure, om eigenlijk echt te gaan zien dat we niet alleen maar een beperkt wezen zijn met een kleinee sterfelijke levenstijd van enkele tientallen jaren, maar een wezen dat feitelijk de potentie heeft om een stoffelijke engel en een individu te zijn dat  een onsterfelijk leven heeft, en die nu de aard begrijpt van hoe de hemel werkt – de basische wetten van de hemel, de regels van de hemel – en die nu die wetten kan vastpakken en ze in deze stoffelijke wereld kan  brengen en ze toe te passen en om dan een ware mede-schepper te worden met de hemel door het goddelijke plan te ontvouwen. 

En dit is waar we werkelijk voor zijn bedoeld. We keren nu terug naar al die dingen waarvoor we bedoeld zijn. Dus…

Stephen: En in een tijd! [lacht]

Sheldan: Als ik het op mijn manier deed, zou het gisteren al gebeurd zijn. Maar in ieder geval…. 

Stephen: Nou, grappig gesproken hoor, want in jouw boodschap van deze week sprak je over het feit, of… de Galactische Federatie sprak over dat feit, dat velen van ons gevoeld hebben dat er niets aan het gebeuren is – weet je. Waar zit die verandering? Waar is wat er aan het gebeuren is? Waarom kan ik het niet zien? Waarom kan ik het niet voelen? – terwijl er in feite heel veel aan het gebeuren is.

Sheldan: Oh, er is – er zijn tonnen dingen aan het gebeuren op deze planeet. Zoals in Mexico hebben we die enorme toestand van demonstraties die elke dag aan de gang zijn over het veranderen van de regering, over het feit dat de vorige verkiezing niet echt was, en we moeten dit op een eerlijke manier overnieuw doen. 

Jullie hebben dat wat in IJsland gebeurt, waar IJsland totaal zijn oude regering heeft omvergeworpen, en de cabal banken heeft gezegd om een sprong weg te gaan en ze hebben de leiders  van die banken in de gevangenis geworpen, en ze schrijven nu een beginselverklaring (constitutie) die gebaseerd is op wat mensen die verkozen zijn door andere mensen in die natie besluiten wat er in die constitutie moet staan en dat die constitutie dingen in zich zal hebben die voorkómen wat banken en wat Anunnaki en hun volgelingen in IJsland deden om dit nooit meer te laten gebeuren.

En we hebben een massaal schuld probleem over de hele planeet. De gehele EU, de Europese Unie, staat op de rand van ineenstorting omdat de Euro een moeilijke tijd heeft om ondersteund te worden als die virtueel on-hoeveelheden (un-amounts) van monsterlijke hoeveel-heden schuld die zo onzegbaar enorm groot zijn, dat als iedereen wist wat er eigenlijk gebeurde zouden ze waarsch…- dan zou de wereld waarschijnlijk in paniek zijn. 

Gelukkig weten ze het niet, maar ze weten wel dat er iets aan het gebeuren is. Er is een heel nieuw systeem aan de gang. Er zijn nieuwe… nieuwe bank regelingen die langzaam hun pad naar de top maken.

Wat er momenteel op jullie planeet gebeurt is een massale verandering, maar het is nog niet overgeborreld tot aan waar het die massale verandering wordt. Maar is er niets aan het gebeuren? Nee. Heel veel, heel veel dingen zijn er over de hele planeet aan het gebeuren. 

Ierland, met zijn studies, die rechtszittingen begint tegen banken en hun schulden, Griekenland die in problemen zit op dit moment, die een weerspiegeling is van al het andere  in Europa. Ik bedoel Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland liggen niet veel achter om al die ongelooflijke problemen van ‘slechts leven’ die er in Griekenland bezig zijn.

Dus, de enige manier hieruit als je er, land voor land, continent voor continent naar kijkt, is dat we massale schuld kwijtschelding nodig hebben, we hebben een nieuw systeem nodig. Het huidige stelsel heeft in de grond gefaald; het is er gewoon nog omdat de volgelingen weten dat om het systeem zo drastisch te veranderen als nodig is, het zal betekenen dat ze hun macht verliezen. Dus zullen ze dat niet willen doen. 

Dus, de omslagpunten, de schaal waarop het omslaat, kun je zeggen, dat is nu aan het gebeuren. 

Stephen: En dat is fantastisch. 
Nu over geschiedenis sprekend, ik weet niet zeker of veel mensen jouw ware geschiedenis kennen. Nou, jij werd in New York stad geboren op 11 november, dus een 11/11 baby – Ik vraag me af of dat ook profetisch is, of niet – in 1946. Jouw grootouders waren immigranten vanuit Duitsland en omdat je eigenlijk veel van je aardse leven spendeerde aan je grootouders, sprak je als kind feitelijk met een Duits accent, wat me verbaasde. 

En jouw vader… nou je zei dat je familie niet best functioneerde, je vader was nogal gewelddadig en hij sloeg jou als kind feitelijk redeloos. Dus kun je me iets vertellen hoe je opgroeien was? 

Sheldan: Het was alsof ik in twee werelden leefde. Het was heel idioot. Okay. Hij was een man die in een wereld van geweld leefde. Hij was een ex-boxer, een boxer trainer, en een promotor. En doordat hij zich niet functioneel voelde, kwam dat met geweld naar buiten. En natuurlijk, mijn….   

Stephen: En vaak naar jou.

Sheldan: Ja. Specifiek toen we van New York City verhuisden naar Buffalo, New York, daar kwam mijn moeder eigenlijk vandaan. Hij voelde zich opeens geïsoleerd en toen werd hij nog gewelddadiger. En wat het nog erger voor hem maakte was al die fenomenen die begonnen te gebeuren bijna onmiddellijk na mijn geboorte.

Stephen: Okay. Nou, jouw moeder echter – en we gaan nu terug naar enkele dingen – je moeder was een wiskundig genie.

Sheldan: Ja. Ze won – ze won twee keer de Jesse Ketchum Award in de Buffalo Public Schools, wat betekende dat je eigenlijk gratis naar school kon. Nu, het was in de tijd van de Depressie en natuurlijk was ze – ze was eigenlijk de boeken bij aan het houden voor haar vaders zaak. Mijn grootvader van mijn moeders kant was een bakker en hij was van Duitse afkomst. Hij was – hij verliet de Duitse ‘liners’ in de vroege 1900 jaren. Ik denk dat hij oorspronkelijk naar Buffalo kwam rond 1906, 1908 zoiets daar omheen en hij begon natuurlijk een bakkerij, een Duitse bakkerij.

En natuurlijk groeide ik op met bakken. En mijn moeder was een excellente bakster. Ze kookte niet echt, maar was wel een uitstekende bakster.

Stephen: Dus in feite, dus, had je een moeder die een wiskundig genie is en een vader die uit een nogal bokserige achtergrond kwam en toch hielden die twee van jou, vanaf het moment dat je geboren werd. 

Sheldan: Ze hadden een liefde-haat relatie met mij. Dat was echt raar. Ik had die… het was eigenlijk krankzinnig, zo ver wat mij betreft….

Stephen: [lacht] Op welke manier?

Sheldan: Mijn vader had grote eerbied voor mij. Mijn moeder had grote eerbied voor mij. Omdat ze bang voor me waren door dat wat om me heen gebeurde, de fenomenen. Dus…   

Stephen: Nou, over die fenomenen, je eerste buitenaardse UFO ervaringen gebeurden feitelijk al vlak na de geboorte. En je was best bedreigend voor hen op veel manieren,  voor je ouders.

Sheldan: Mijn ouders hadden nog nooit blauwe lichten zien flitsen in hun huizen. Ze hadden nooit vreemde wezens zien komen en gaan. Ze hadden nog nooit het feit gezien dat ik er plotseling was en dan was ik er niet meer. Ze zagen ook dat ik het vermogen had om dingen rond te doen bewegen. Ze zagen ook dat ik het vermogen had om tegen hen te praten, zelfs toen ik nog een klein kind was en nog niet eens kon praten – toen ik zo’n zes maanden oud was, was ik in staat om telepathisch met hen te spreken. 
Dat veroorzaakte heel veel problemen bij hen. Ze kwamen er totaal door in verwarring.

Stephen: Nou, dat zou je ook, niet? Omdat op die leeftijd, zou het bijna zijn alsof je dacht dat je – en ik hou niet van dit woord – maar bijna alsof je een duivels kind in je huis had gekregen. 

Sheldan: Waarschijnlijk. Je kon dat zien. Natuurlijk, wat hun waarschijnlijk raakte was dat als ze probeerden gewelddadig tegen me te zijn, zou er die energie om me heen zijn. Dus ze konden eigenlijk niks doen eerst.

Stephen: Dus, wanneer begon het bezoek voor je?

Sheldan: Vanaf het begin.

Stephen: Okay. Dus bijna vanaf het moment dat je geboren werd, en dat kun jij je levendig herinneren?

Sheldan: Ja.

Stephen: En hoe waren die eerste bezoeken? Omdat jij een gids had. Zijn naam was Washta. En die maakte zich direct bekend aan je. 

Sheldan: Hij maakte zich direct bekend. Hij nam het gewoon over – hij zei dat het zijn job was om mijn mentor te zijn. En dat was hij dus. 

Wat er gebeurde was dat ik begon te geloven dat hun wereld, ik bedoel de wereld van de schepen, de echte wereld was, en dat wat ik iedere dag tegenkwam in mijn leven op Aarde, welke incidenten of welke dingen er ook met mij gebeurden, dat scheen totaal gek te zijn. Ik kon niet begrijpen waarom mensen gewelddadig waren. Ik kon helemaal niets begrijpen van wat er gebeurde.

Stephen: Dus dit was er dus ook als een heel, heel jong kind?

Sheldan: Heel jong kind. Ik had niet… ik voelde me alsof ik een Chinese koelie was die ontsnapt was en over de oceaan en plotseling in San Francisco was opgedoken.

Stephen: [lacht]. Dus vertel me nu wat over Washta. Ik bedoel, ik weet dat je zei dat hij naar je toe kwam in blauwe en purperen kleding. Maar hoe was zijn energie? En wat deed hij voor je toen je een baby was? 

Sheldan: Het was net het omgaan met een engel. Het was de meest prachtige, fantastische, ongelooflijke ervaring. Ik kan niet genoeg vertellen over die energie. Het was net alsof ik in de hemel was.

Stephen: Wow.

Sheldan: …het was een uitgestrekte hemel. Je had geen angst. Je had niks, behalve het gevoel van die ongelofelijke, ongelofelijke blijdschap.

Stephen: Omdat hij je vertelde dat je Sirius’er was, maar door hem kreeg je ook contact met Andromedanen en Plejadiërs. En hij hielp je naar en van de schepen te brengen, zelfs als jong kind. Hoe reisde je naar en van die schepen?

Sheldan: We teleporteerden.

Stephen: Maar hij bracht je ook in een soort sterke trance?

Sheldan: Dat deden ze toen ik jong was. Wat zij zeiden was dat de beste manier voor me om te teleporteren was, was om het geleidelijk te doen. En dus brachten ze me in stasis, wat me in slaap bracht. En dan ging ik… en het enige gevoel dat ik had… Toen ik ouder werd en ik eindelijk…  Ik vond het heerlijk om naar de top van het Empire State Building te gaan met de lift en zoals die lift voelt voordat hij gaat stoppen? Dat is hoe het voelde.

Stephen: Okay

Sheldan: …een prachtig gevoel. En dan kreeg ik twee minuten van dat gevoel en dan was je er. En de energie was onmiddellijk, en je voelde het en dan wilde ik niet langer meer, wat ik zei, angst voelen, me beperkt voelen. Je zat in een speciale status op dat schip waar je bijna helemaal in staat was om zeg maar, een volledig bewust wezen te zijn. En dus begon ik me aan die werkelijkheid aan te passen.

Stephen: En ze begonnen je onmiddellijk te leren, niet? Je was zes maanden oud en wist hoe je kon spreken of telepathisch kon spreken. Ze brachten de hele tijd informatie in je? (downloaded)

Sheldan: Juist. Ik voelde die informatie. En toen ik wat ouder was, toen ik enkele jaren ouder werd, zoals twee, drie of vier jaar oud en om dan volledig gebruik te maken van hun opvoedingssysteem en dat is… ik noem het een leermuur. Ze brachten je naar het schip en zetten je in die speciale stoel waar je je helemaal prettig in voelde, ze draaiden de energie op de muur van licht aan en dan voelde je telepathisch, en je zag dan… het was net 3D televisie, die ik nu zie. Dat is waarom ik, toen ik die nu beleefde, nadat met die leermuur, dat het niet vreemd voelde of ongewoon voor me was. 

Dus, dan je ging daarin en je dan begon je in slaap te vallen maar het was volmaakt evenwichtige energie en je ging dan in een natuurlijk stasis(stilstand). En dan voel je die energie om je heen en dan voelde je je als een vlieg op de muur in een of ander soort geschiedenissituatie. Ze namen me terug in de geschiedenis en ze brachten me ook een stukje vooruit. 

En eens lieten ze me zien, nou, hoe ziet de wereld eruit nadat al die veranderingen zijn gebeurd? En dus deden ze dat. Ze lieten me de wereld zien hoe die eruit zou zien. En er waren geen gebouwen, er was geen beschaving of zoiets op deze planeet. Het was gewoon ongelofelijk oorspronkelijk en je zag geen wegen, je zag geen vliegtuigen, en dat soort dingen, dat spul bestond gewoon niet. 

Stephen: Dus, toen je omhoog en omlaag ging, dus, was je toen panisch? Omdat ik mijn ogen zie ik dat…. weet je, ik las je boeken en ik zie jou en sprak met je en ik hoor je de laatste paar jaren, het klinkt dan alsof het een scene was van Star Wars. Weet je als je in die kantine(van Star Wars w.) gaat en daar zijn al die onvoorstelbare gezichten en wezens van over de hele wereld? Sorry, ik bedoel natuurlijk eerder uit de galaxy of uit de universums, leek het daar op? En was dat beangstigend toen in die tijd? Want je was jong.

Sheldan: Dat was het niet. Meestal schrok ik van mensen.

Stephen: Um-hmm.

Sheldan: Eigenlijk was, wat Washta begon te doen was dat hij zag dat ik totaal gewend was aan het feit dat ik me ontzettend klein voelde omdat… ik was een klein kind totdat ik ongeveer tien was, en toen begon ik echt te groeien. Maar – ik ben nu rond de 1 m 80 lang. Maar ik was klein en natuurlijk als je dan een dinosauriër ziet, die zijn 2 m 40 tot 2 m 70 hoog. Dus voor mij leken dit enorme monsters. Omdat ze zo groot waren.

En natuurlijk leken ze op dinosaurussen. En mijn zus in die tijd deed, wat veel kinderen toen deden, denk ik, die 8. 9. 10 of 11 zijn die gaan nu helemaal in de paleontologie van dinosauriërs. En dus zag ik die plaatjes in die boeken op Aarde en dan zag ik die jongens, en die leken daarop! [lacht]

Dus, zelfs met die energieën, was mijn eerste gedachte, mijn eerste grond gedachte van die jongens was dat het dinosauriërs waren. En wat er gebeurde toen ik drie jaar oud was, ik keek naar de film – misschien was ik vier, het maakt niet uit. Wat wel was, is dat die film, die heette: The Beast, van 20.000 vademen me totaal bang maakten. Ik ging… ik ging ook naar mijn vader en ik was er drie dagen lang bang voor.

En toen ik deze jongens zag, (dus, aan boord van een schip)toen ik zes, zeven en acht was, was dat mijn eerste basische plaatje. Okay? Dus ik kwam er snel overheen, maar het eerste aspect was: “Oh, mijn God!”[lacht] . En ik kwam er gauw overheen want dit waren feitelijk heel prachtige wezens. Ze leken alleen maar op het schepsel in de film. [lacht]

Stephen: Dat zal. Dat zal. Nou, eventjes een beetje terug, voor dit. Je kon al lezen eigenlijk, terug op Aarde in de leeftijd van drie, zelfs als was je nog niet naar een Aardse school geweest, zoals ik dat dan noem. Maar door naar het schip te gaan… waren je ouders er zich bewust van dat je naar boven ging en dat je lessen kreeg, weet je, bij die leermuur, als je het zo wilt noemen?

Sheldan: Nou, het gekke was, wat ik deed als ik terugkwam, dat ik iedereen wilde vertellen wat me was overkomen. Ik was bang hoe ze me gingen bejegenen, toen ik zes, zeven of acht jaar oud was, weet je, en in de 2de, 3de, vierde klas zat, de mensen pestten me voortdurend. Ze dachten dat ik gek was. 

En dus begreep ik het niet. En ik begon dit ook aan mijn moeder te vertellen. En natuurlijk keek ze vol ontzag naar me, maar ze zei niks. Ik denk dat ik het alleen maar nog meer aanzette tot een: “Waarom, waarom kregen we hem eigenlijk?” weet je, soort van gedachten. Omdat ik zeker wist dat zij keek naar.. omdat ze een heel intelligente vrouw was, probeerde ze waarschijnlijk te bedenken waarom, maar dat kon ze niet.

Alles dat zij… en als die gekke dingen die gebeurden – de lichten gingen aan en uit, de vermogens die ik had, zoals de lichtknoppen aan en uit doen, meubels verschuiven of kleine beeldjes of platen, wat dan ook, dingen die bewogen. Dus het was beangstigend voor hen natuurlijk, en de enige reactie van mijn vader was om me te slaan.

Mijn moeder probeerde het ook te bedenken en ten eerste ze probeerde het te beheersen door te zeggen, dat ik bepaalde dingen niet deed, zodat mijn vader niet boos op me zou zijn, en dit soort dingen. Toen, rond mijn 12de veranderde ze. En ik kwam op een dag naar beneden, en tot mijn verbazing was ze helemaal veranderd. Ze bewaarde al die diverse kranten artikeltjes die ze verzameld had tegen de koelkast, met die magneetjes en ze had er ook dat hele stuk van Wadsworth en enkele andere transcendentale filosofen over een andere  drummer bij gezet.

En plotseling zei ze tegen me, toen ik ging zitten: “Zoon, ik wil je dit steeds vragen. Van welke planeet kom je echt? Waar kom jij vandaan?”[lacht] 

Stephen: Ah! En wat zei je? [lacht]

Sheldan: Nou, ik was eerlijk. Ik zei: “Ik kom van Sirius en ik ben hier met een opdracht.” Daarna legde ik uit dat ik naar school wilde en al die andere zaken die daar bij hoorden. Ik wil.. wat ik in die tijd wilde was wetenschap te gaan doen en dit uitbreiden en een wetenschap scheppen die meer galactisch was. En ik zei: “Dat wil ik doen.”

Stephen: En was dat… is dat wat de galactics je ook verteld hadden? Omdat je was uitgekozen om een vertegenwoordiger en een boodschapper voor hen te zijn.

Sheldan: Ze wilden dat ik verschillende dingen ging doen. Ze wilden eigenlijk dat ik doe wat ik nu doe, en dat is boodschappen schrijven, een organisatie oprichten waar het grond idee een voorbereiding was om contact te leggen en om te praten over bewustzijn. Aan de andere kant wilde ik zelf de wetenschap veranderen en verder gaan dan het hele concept van de kwantum fysica, die in die tijd, net een bepaalde graad begon te halen, van autoriteit in de wetenschap.

Ik wilde dat nog verder ontwikkelen en ik wilde dat oppakken en dat niet alleen een post-kwantum fysica van maken maar naar een fysica van bewustzijn brengen. 

Stephen: En hoe oud was je dan, toen je zei dat je die boodschapper ging worden? 

Sheldan: Ik was ongeveer zes of zeven.

Stephen: Zes of zeven. En hoe oud was je toen Susan, je zuster kwam?

Sheldan: Toen was ik vijf. 

Stephen: Vijf. En tot aan je vijfde dus, moest je helemaal zelf hier mee omgaan. Gewoon voordat Susan kwam, Washta vertelde je dat je iemand zou krijgen waarmee je al dit materiaal kon delen. 

Sheldan: Ja. en dat bleek dus mijn zuster te zijn. Mij zuster gelooft dit. En natuurlijk praat ze hier niet veel over, omdat zij een verpleegster is op een hartafdeling. Dus ze probeert wetenschappelijk te zijn, weet je, medisch en zo. En dus wil ze dat echt niet in het openbaar toegeven. Ze denkt dat ik erg moedig ben dat ik dit doe.

Ze neigt heel terughoudend te zijn om hier over te praten. Ze vindt het niet leuk om over ruimteschepen te praten en om te zijn opgevoed op de schepen. Als ik met haar daarover praat, alleen wij tweeën, geeft ze me allerlei soorten informatie.

Stephen: Dus, zij kwam toen jij vijf was. Maar jullie samen gingen heen en weer naar de schepen. En zij had een bijna identieke ervaring als die van jou.

Sheldan: Juist. Die had ze. Ze behandelden ons met eerbied. Ze waren allemaal heel vriendelijk en erg geweldig naar ons. En natuurlijk toen zij naar het schip ging, had zij geen astma. Zij had bronchiale astma op Aarde. Die was zo ernstig dat ze eigenlijk het bed moest houden toen ze 12 was. En als ze naar boven ging, was dat verdwenen. Was ze normaal.

Stephen: Okay. Dus vele jaren gingen jullie twee heen en weer, en jullie deelden dit samen als kinderen, zelfs terwijl jullie dat niet deden, als volwassenen. En toen je 12 was zei je tenslotte eigenlijk tegen je moeder: “Ik kom van Sirius.” En zij scheen dat te accepteren. Maar plotseling, toen je 14 was,  of 15, vroeg je aan de Galactische Federatie om te vertrekken, om je met rust te laten. Waarom was dat? 

Sheldan: Nou, ik had die… ik vertelde het je, ik had die misvatting, dat ik op een of andere manier een brug kon bouwen tussen de wetenschap die ik geleerd had op de schepen en de wetenschap die ik kende en waar ik over leerde want ik las al college teksten toen ik 11 of 12 was.

Stephen: Umm. En in feite las je de hele Encyclopedia Brittannica, die we allemaal hadden als kinderen. En je was eigenlijk in staat om die te lezen gewoon door je hand erop te leggen en dan wist je alles dat in dat stuk zat.

Sheldan: Ja. En in feite schreef ik eens naar hen(naar de Encyclopaedia) en ik zei: “Jullie zeiden dat het een levenlang lezen is.”En ik zei toen: “Ik heb ze al gelezen.”
Stephen”[lacht]. Kreeg je…. Kreeg je antwoord daarop?
Sheldan: Ze zeiden, zoiets als – je hebt het niet gelezen. Het is een levenlang lezen, omdat het jaarboeken zijn. Ze komen ieder jaar uit. En ik zei, oh dus dat is het geheimpje van de handel! Okay. 

Stephen: Ahh. Dat is te leuk. Dus al die kennis was al naar je toe gekomen, maar je zei opeens: “Ik wil nu niemand meer bij me.”

Sheldan: Juist, omdat ik me wilde concentreren op de Aardse kant hiervan, wat natuurlijk naïef was en onjuist in mijn denkstelsel. Maar als je 14, 15 bent denk je dat je dingen kunt doen waar je de stapel obstakels niet van  kent en wat je dan probeert onder ogen te zien is zo immens.

Dus ik dacht dat ik dat wel kon. En ik realiseerde me niet, nou, je hebt nog geen graden(examens gedaan). Als een professor die op een hoge positie zit op de universiteit  waar je op zit en besluit dat ze niet willen dat jij die graad haalt, dan kunnen ze dat bewerken dus dan kun je dat niet. Ik realiseerde me niet hoe… hoe de waarheid is, die achter al die Aarde systemen werken, dat de mensen aan de top van elk stelsel op elk stuk ervan, werkelijk kunnen bepalen wie er door die poorten heen gaat.

Dus dat wist ik nog niet. Ik ging dat nog, ik ging dat nog ontdekken. Dus, ik ontdekte dat, daar zij de poortbewaarders zijn, zij bepaalden zij wie graden haalde en wie niet. En zij konden de curves in elke test veranderen om veilig te stellen dat je niet door die poorten komt, dat je flopt. En dat is wat ze eigenlijk deden.

Ik deed dus heel iets stoms. En het is een teken van hoe naïef ik was toen ik mijn oriëntatie deed. Ik vertelde de vice-chairman van het natuurkunde departement op de Universiteit van Buffalo dat Newton (de grote Newton geleerde!.w) niet de grote god was die hij dacht dat hij was, dat hij alleen maar een ondergroep was van een grotere wetenschap. En …..

Stephen: En dat ging dus helemaal fout. [lacht]

Sheldan: Dat ging dus helemaal fout. Hij besloot, deze man (ik dus) kan niet slagen op deze universiteit! [lacht] Dus werd ik gedwongen in mijn eerste collegejaar, om van richting te veranderen en … om  te worden wat mijn tweede graad werd, en die werd dus mijn  voornaamste graad, en uiteindelijk kreeg ik al mijn graden, mijn meestergraad mijn baccalaureaat en mijn tweede meestergraad, die ik helemaal naar mijn Ph.D Programma doorliep (Doctor of Philosophy) en kreeg een papier te weinig, en ik kon ook geen comité krijgen, omdat ik het zelfde probleem inging dat ik had met de vice chairman. 

Stephen: Dus die fascinatie met de wetenschap, dus, hiervoor dus, die fascinatie die je met de wetenschap had, toen je eerst de junior wetenschap deed, toen begon je te werken met een grote chemische firma. Kun je me daar wat over vertellen

Sheldan: Nou, in 1957, ’58 en ’59 was er, wat ze hadden, het Junior Wetenschappelijk  Programma. Er waren heel veel chemische maatschappijen in het gebied waar ik was. Buffalo-Niagara Falls zat in die tijd vol met allerlei soorten chemische maatschappijen, in de late ‘vijftiger en zestiger jaren’.

Stephen: En dit was dus rond de tijd… dus was je ongeveer 15, 16 jaar oud.

Sheldan: Dus wat ik deed, ik kreeg een van die banen. Want een van die dingen die me gebeurden toen ik in de zevende graad zat – de start van de zevende graad, dus dan begin je  met de junior high school – de chairman voor het hele schoolsysteem voor wetenschap heeft hun jaarlijks wetenschapprogramma aan het begin van het jaar, ja, en dus zij roept me op en ze zegt – en hier sta ik dus, een mannetje, ik ben maar een klein kind in de school, en ik sta op het toneel – en ze zegt: “Dit is jouw toekomst, junior wetenschapper, hier.”

Dus toen ik bij die chemische compagnie kwam, was ik in staat om toestemming te krijgen, weet je, ze tekende brieven voor me. Ik kwam erin, en ik genoot er intens van. En natuurlijk door telepathie was ik in staat om op afstand met hen te converseren. En zij spraken over het maken van een nieuwe serie speciale polymeren. En dit waren natuurlijk mensen die post-docs hadden en dat soort diploma’s en zij deden zelf research, in de programma’s die zijzelf geschapen hadden, hun eigen research programma’s, hun eigen subsidie programma’s.  

En ik liep achter hen en ik was eigenlijk een willekeurige flessenspoeler. Ik ontdekte, en wat ik de hele  dag door deed was de chemische apparaten wassen – en flessen, branders, wat meer. Dus wat er gebeurde was dat ik er belangstelling voor begon te krijgen want dat fascineerde me wat zij aan het doen waren. Dus een van de dingen die de ervaring me had geleerd met die leermuur van licht was dat je in iemands hersenen kun stappen dan kun je naar zijn volledig potentieel kijken, dan kun je dat volledige potentieel nemen en dat uitbreiden. Dus zodat je totaal kunt pakken wat ze ook maar hebben en hen dan een oplossing laten zien. Dus dat deed ik.

En dus bracht ik dat naar hen toe en zei het in hun eigen taal, wat hun eigenlijke wetenschappelijk jargon was, in hun biochemische termen. En dus ontdekte ik dat ze gefascineerd waren door wat ik deed. En ze draaiden zich niet om Ze dachten dat ik een of ongelofelijke gast-wetenschapper was die met hen door de hallen liep of zo.
Dus omdat ik dacht dat dit fan… ik was dodelijk verveeld weet je, om steeds flesjes te spoelen de hele dag en om buizen te testen en zulke dingen. Dus besloot ik om de lessen te gebruiken die ik in die tijd had gekregen en dus gebruikte ik die, en zo ging ik naar hen toe en toen zij een brandnieuwe polymeer hadden opgelost en uitgevonden.
En dus keerden ze zich om en ze zeiden in hun denken, die ik… Het is vreemd, ze bedachten nooit dat ze niet echt praatten. Ik hield alleen maar een drieweg telepathie conversatie. Dus zij keerden zich om en ze zagen dat kleine kind, gekleed in die grappige witte werkkiel. En ze kwamen direct totaal in verwarring.

En dus gingen ze die kamer in en schreven op wat zij geleerd hadden. En daarna kwamen ze naar buiten en ze namen me mee naar de supervisor van hun… van dat kleine programmaatje waar ik deel van was en ze lieten me ontslaan en me op een zwarte lijst zetten zodat ik geen ander baantje meer kon krijgen.

En dat was, dat was mijn amateur wetenschappelijk programma!  [gelach]  

Stephen: Zoals je net zei, je ging naar de universiteit en je dacht eerst dat je misschien wetenschap kon studeren, maar dat deed je niet, omdat je uiteindelijk in de politieke wetenschap kwam. Dus wat trok je aan in die politieke wetenschap?

Sheldan: Mijn moeder was sterk betrokken bij de Erie County, die de gemeente is van Buffalo, bij de Erie Gemeentelijk Democratische politiek. En dus raakte ik daar ook sterk bij betrokken. Dat was haar passie, naast wiskunde en boekhouden, was dat de politiek. We konden er de hele avond over praten. Ik bedoel, toen ze me echt leerde kennen en me accepteerde, spraken we de hele avond over politiek.

Ze hield van politiek. Ze leefde ervoor. Als zij niet zo verlegen was geweest… Ik bedoel dat ze zo zenuwachtig was over dingen, ze kon niet eens een auto besturen. Dus ze was… op geen enkele wijze zou ze ooit kandidaat ergens voor zijn. dus ze hield van politiek. Ze werkte achter de schermen van de politiek. Ze belde naar banken en zo. Ze was er dus absoluut  helemaal bij betrokken. Dus daar groeide ik mee op, dus dat was mijn achtergrond. Vanaf een jaar of 10 was dat mijn andere achtergrond.

En dus, toen ik niets anders meer te doen had zei ik, nou, ik ga politieke wetenschap doen. I got straight As from all my social science in high school. Dus dat was wat ik deed. 

Stephen: Nou je kwam tot aan een MA in de zuidoost Aziatische regering, van Ohio Uni in 1970. Je kreeg ook een MA en Amerikaanse politiek en internationale openbare administratie van de Uni van zuid Californië. En je deed dus ook een doctorsgraad in filosofie. En je dacht dat je die richting uitging. Maar plotseling verder in 1970 werd je vice president voor wetenschappelijke programmering bij een compagnie in Californië, als ik juist ben.

Sheldan: Ja, een kleine film compagnie. Die ging over de zaak van Tesla.

Stephen: Nou, ik zou juist zeggen, laten we even over Tesla praten, omdat Tesla jouw held is.. al die tijd al.

Sheldan: Voor het eerst toen ik acht was, begon ik bibliotheek boeken te lezen over Tesla. En hij fascineerde me. Hij heeft me altijd gefascineerd. Ik voel dat Tesla, als hem zou worden toegestaan om te voltooien waar hij toe in staat was op een publieke manier, in plaats van al die geheime documenten waar we maar over blijven praten… een van de grote samenzweringstheorieën van de wereld is, wat deed Tesla werkelijk? En hoe beïnvloedde dit al die ondergrondse programma’s

En natuurlijk kennen we de diverse verhalen rond Tesla (Nikola Tesla .w)dat hij betrokken was bij nulpunt energie, hij was betrokken bij de anti-zwaartekracht, hij was betrokken bij de dood stralen en allerlei soorten dingen zoals die… Dus, hij was het equivalent van jullie  gekke wetenschapper, door alle dingen die hij deed, maar hij was een heel verstandige wetenschapper omdat hij begreep en hij geloofde niet echt in Einstein, en de atoombom enz. enz..Hij had een grappig gezegde daarover. Hij zei: “Sommige wetenschappers leren over bepaalde dingen diep na te denken. Anderen leren om helder te denken. Maar als zij die diep nadenken echt helder zouden denken, dan zouden ze zien dat de meeste van hun ideeën onverstandig zouden zijn. “

Stephen: [lacht]En is dat wat hem naar jou toe aantrok, oh, het spijt me. Ik bedoel wat jij naar hem aantrok? 

Sheldan: Nee, ik ontdekte dat gezegde later. Maar wat me aantrok in hem was het feit dat hij zelf voorop liep bij ongeveer ieder aspect van de stoffelijke wetenschap waar je maar aan kunt denken. Het materiaal dat mensen kennen is natuurlijk polyphase stroom, AC, veranderend. Hij was degene die Westinghouse liet besluiten dat de Verenigde Staten op 60 cycli(Hertz) loopt en het is 50 cycli(Hertz) overzee. Hij vond dat uit. Hij vond de meter uit die werkt… Hij vond alle knoppen/schakelaars uit. Alle draden die je boven je hoofd ziet zijn originele ontwerpen die gepatenteerd zijn door Tesla.

Dus hij ging verder dan dat. Hij zei, nou, dit is veranderde stroom en als een resonantie frequentie AC (fase stroom).
Dus hij vond de generator uit. Hij vond de motor uit. Hij vond het transportsysteem uit voor elektriciteit. En hij vond de meter uit die gebruikt wordt om elektriciteit te meten in ieders huis en in fabrieken enz.

Maar hij ging nog veel verder dan dat. Hij zei, nou dit is AC (veranderende stroom). En als RF (Resonantie frequentie), kan die andere dingen doen. Dus hij ging verder en vond de radio uit. Hij zag dat goed, radio heeft een potentie. Die kan worden gebruikt – een stroom die kan worden gebruikt om andere stroom te dragen, dus dat je dan stroom kunt uitzenden. En dat is het grote dat hij begon in rond 1890, zijn uitzendkracht centrale.

Maar hij wilde niet alleen maar stroom/kracht uitzenden. Hij wilde radio scheppen. Hij wilde televisie creëren. Hij wilde een ticker-tape(papierstrook van een telegraaftoestel)  creëren die over de wereld kon gaan. Hij wilde het mogelijk maken voor de wereld om totaal anders te worden. Hij wilde vliegtoestellen creëren – en natuurlijk is dit dan de vroege 1900 waar vliegtuigen vliegen met 60 km per uur en die veel crashten omdat de motoren niet helemaal goed waren.

Dus wilde hij elektrische motoren uitvinden, dus wilde hij dingen van een grote maat hebben met grote blimps(?) die hoog in de lucht vlogen en hun kracht kregen door die draadloze krachtsoverbrenging. En dus dacht hij al aan vliegtoestellen die door de lucht vlogen. Hij dacht er ook al aan om stroom van het ene naar het andere continent over te zenden, rond de wereld eigenlijk. Hij sprak over het scheppen van een beschaving die ver in ontwikkeling was. En… hij kwam al met het concept van computers.

Stephen: Umm. Ummm. En, hebben de galactics je al eens iets over hem verteld, en wat gebeurde er met hem? 

Sheldan: Hij was een heel ontwikkeld wezen. Hij ging deze wereld uit omdat hij niet langer tijd kreeg om in dit beperkt bewuste gebied te werken, en zijn lichaam begon al gebrekkig te worden. Hij was in zijn 80er jaren en toen kreeg hij een heel serieus auto-ongeluk. Een auto was tegen hem aan gereden toen hij rond de 76 was, of 77. Hij bracht lange tijd door in een ziekenhuis en sedert die tijd had hij een kreupel been en hij… zijn denken werkte niet meer zoals hij dat wilde. Dus hij verslechterde (desintegreerde) en hij begreep dat. En toen zijn bepaalde tijd kwam, besloot hij dat het gewoon tijd was om te vertrekken, en dat deed hij.

Stephen: Dus, denk jij dat hij vermoord werd? Omdat er geruchten zijn dat hij werd vermoord, omdat hij met zoveel dingen naar voren kwam die de wereld zou hebben veranderd en dat de duistere mensen hem hier niet langer meer wilden hebben.

Sheldan: Dat kan best wel zijn, kan best zijn gebeurd, omdat zijn lichaam desintegreerde, hij wilde zelf doodgaan en dus was de dood, en het maakte hem niet uit hoe dat gebeurde,de dood  was welkom voor hem. Dus het kan best zo zijn gebeurd.

Deel 2 volgt.

Website: www.paoweb.com 
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SN

SN

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS