Volgers

PUTIN

woensdag 5 juni 2013

04.06.2013 Het belangrijkste gaat over het eerste contact


4 juni 2013 


Update door Sheldan Nidle namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie



10 Chicchan, 13 Pax, 9 Eb

Selamat Jarin! Hier zijn we weer met belangrijke dingen om te bespreken. Het belangrijkste gaat over het eerste contact. In het verleden besloten we te vertrouwen op een formele ‘disclosure’-aankondiging door jullie nieuwe regeringen. Wat we nu van plan zijn is het huidige aantal waarnemingen overdag te laten toenemen, als aanvulling op de algemene ‘disclosure’ politiek van het nieuwe bestuur. Het is natuurlijk simpel om achterover te leunen en het huidige scenario zich uit te laten spelen. We zijn echter van plan een meer bevorderlijke omgeving te creëren voor deze aankondigingen door actiever de redenen ervoor voor te bereiden. We willen laten zien dat we zowel goedwillend als vastbesloten zijn tot een volledige ‘disclosure’. We zijn ons er van bewust dat velen van jullie niet begrijpen waar deze ‘fly-overs’ toe leiden: te weten de wereldwijde massale landingen van onze voertuigen en de formele introductie aan ieder van jullie van jullie eigen, persoonlijke mentoren. Elk van hen wenst jullie heel graag te ontmoeten en de lessen te beginnen die jullie voorbereiden op jullie wonderbaarlijke verheffing naar volledig bewustzijn. Jullie moeten veel leren: een compleet nieuwe geschiedenis van jullie tak van de mensheid; een nieuw begrip van lichamelijkheid en een praktische kennis over hoe de Hemel werkt. (Your First Contact behandelt deze onderwerpen prachtig en diepgaand).

Het Licht heeft bepaalde werkwijzen waar jullie over moeten weten, aangezien het de manier is waarop onze galactische samenlevingen gebaseerd zijn. Elk van deze procedures brengt jullie dichter bij een beter begrip van de Vier Wetten, en wanneer we eenmaal komen hebben we allemaal tijd nodig zodat jullie het goed kunnen bevatten en jullie je goed voelen bij alles dat verandert in jullie leven. Verveling zal iets uit het verleden zijn! Zowat alles dat jullie denken te weten zal veranderen. Kortom, de hoeveelheid verandering die jullie wordt gevraagd te absorberen is duizelingwekkend! Een voorbeeld: jullie gaan je allemaal realiseren hoe slecht jullie je thuiswereld hebben behandeld; Gaia erkent goedgunstig de bijna volledige onwetendheid van deze zaken die de meeste van jullie hebben, en dus zal de eerste orde van de dag het opnieuw instellen van de basisprioriteiten van jullie samenleving zijn. Daarna zullen we uitleggen hoe de nieuwe principes en hun bijbehorende technologieën werken binnen de structuur van jullie dagelijks leven. Dit is een voorbeeld van de belangrijke rol die jullie nieuwe welvaart kan spelen in het bevorderen van alles dat gedaan moet worden om jullie samenlevingen te verheffen. Zoveel van jullie levens, en tevens de levens van alle levende dingen op jullie oppervlaktewereld moeten worden geheeld, verlicht en hervormd.

Deze transformatie is slechts de eerste van vele waar jullie doorheen zullen gaan. Jullie bewonen een heel speciale wereld, en ze is stervende. Gaia’s diversiteit wordt ernstig bedreigd en jullie naderen snel de start van een dodelijk syndroom dat in staat is een enorme uitstervingcyclus te worden. We wachten op de uitvoering van een operatie die dit snel kan omdraaien, maar jullie moeten weten dat de cabal met een zeer sinister plan is gekomen om het leven op jullie oppervlakterijk uit te roeien. Om dit te stoppen hebben we jullie hulp nodig want jullie energie kan ons helpen deze duistere omstandigheid terug te draaien. Alles wat gedaan moet worden zullen we samen doen. Millennia lang hebben jullie onbewust je macht weggegeven voor elk vuil spelletje dat de cabal wenste; nu komt de gelegenheid om op te staan en weer je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je wilt bereiken in jullie wereld. Het laten zien van jullie acceptatie van deze verantwoordelijkheid, alsmede de manieren van het Licht, brengt jullie snel verder op je pad naar volledig bewustzijn.

Deze voorspelde sprong in planetair bewustzijn is de reden dat we hier zijn. De Hemel heeft een goddelijke rooster voor dit alles en onze missie is derhalve overeenkomstig dit zelfde schema. We willen heel graag dat jullie toegang hebben tot alle informatie die jullie nodig hebben om op enigerlei wijze het belang te begrijpen van hetgeen goddelijk voor jullie werd verordend. Onlangs heeft de Hemel een periode van uitstel goedgekeurd, maar de nu is de tijd gekomen om het schema weer ter hand te nemen en dus zijn we van plan wat historische acties te ondernemen. Een eerste vereiste is dat jullie zien dat we echt zijn, en toegewijd aan jullie en je terugkeer naar volledig bewustzijn. We hebben een aantal gebeurtenissen met de Agarthanen gepland om jullie er van te verzekeren dat jullie niet alleen zijn. We zullen deze vele gebeurtenissen niet van te voren aankondigen, maar ze zullen op zo’n manier gedaan worden dat er geen twijfel blijft dat we hier zijn! De duistere cabal heeft deze werkelijkheid te lang gerund zonder de mogelijkheid voor jullie om aan haar tirannie te ontsnappen. Het is onze bedoeling jullie te voorzien van de mogelijkheid om dat te doen!

Gezegend, geliefden! We zijn jullie Verlichte Meesters! We komen met goed nieuws! Onze geheime genootschapsleden zijn in de laatste stadia van voorbereiding om jullie fondsen te leveren. Zodra dit klaar is zal de activering van deze fondsen het nieuwe bestuur op gang brengen, de serie formele aankondigingen en een enorme verandering in de wijze waarop jullie wereld werkt. Dit alles zal zorgen voor een gunstig milieu voor ‘disclosure’ en de mogelijkheid voor ons om onze gewijde lessen op een wereldwijde schaal te beginnen. Ons verschijnen tussen jullie zal de huidige ideeën over jullie afkomst en wat jullie toekomst inhoudt transformeren. Jullie zijn gewijde Wezens, die de laatste 13 millennia rondgewandeld hebben in een dichte mist, zonder herinnering of begrip van hoe jullie daar kwamen. We zijn gekomen om jullie weer inzicht te geven alsmede een overtuigend begrip van wat er in jullie wereld gebeurt. Daarna zullen jullie deugdelijk worden voorbereid op wat er na ‘first contact’ zal gebeuren.

Jullie nu onderdrukte spirituele vaardigheden zullen door jullie nieuwe mentoren benadrukt worden, tevens zullen ze zich focussen op een heleboel nieuwe geschiedenis, nieuwe spirituele filosofieën en zelfs de aard van jullie komende missies in het belang van de Hemel. Het raamwerk dat jullie zal worden gegeven zal in schril contrast staan met de grimmige en sombere leugens en geforceerde manipulaties die jullie werden opgedrongen sinds de val van Atlantis. Onze eigen succesvolle inspanningen om naar onsterfelijkheid en de ware Wijsheid der Tijden terug te keren waren een daad van ongelooflijke focus en louter wilskracht, en we zijn zo blij dat jullie niet ook zulke inspannende procedures hoeven te ondernemen. Deze vuurproef wordt vervangen door een levende en Liefhebbende Lichtkamer, individueel op maat gemaakt voor ieders specifieke behoeften, jullie zodoende in staat stellend om geheeld en hersteld te worden naar de pracht van je oorspronkelijke ontwerp! Dit glorieuze, in oude staat teruggebrachte Wezen kan zich dan verenigen met de Agarthanen en ons, jullie Opgestegen Meesters, terwijl we ons voorbereiden ons te herenigen met onze spirituele en ruimte families!

Jullie transformatie in een volledig bewust Lichtwezen is iets dat het duister en haar trawanten millennia lang hebben gevreesd en, zoals jullie uit eigen ervaring weten, uit alle macht hebben gepoogd te voorkomen. Nu heeft de Hemel de optimale koers ingesteld om haar gewijde edict ten uitvoer te brengen ~ jullie terugkeer naar volledig bewustzijn. Wanneer je eenmaal uit je Lichtkamer verrijst ben je een getransformeerd individu, met nog nauwelijks een spoor van wat je was. Je keert terug naar je oorspronkelijke blauwdruk, en bent in staat om het volledige scala van je oorspronkelijke ontwerp uit te drukken. Ons werk met jullie zal dan veranderen wanneer we jullie en je persoonlijke mentoren de nuances van onze galactische samenleving laten zien. We zullen ook onderzoeken hoe we jullie nieuwe potentieel kunnen maximaliseren, als jullie je eigen, unieke galactische samenleving creëren, die al snel de basis van jullie nieuwe sterrennatie zal worden. De Hemel in van plan ‘glimlachend’ toe te zien en ons vele wonderbare spirituele gaven te schenken. Dit zal ons nog meer van onze speciale plaats in de Galactische Federatie van Licht verzekeren.

Vandaag vervolgden we onze serie updates. Wees ervan verzekerd dat de tijd waar we zo lang op hebben gewacht aanbreekt: namelijk de lang-besproken veranderingen die ons in staat stellen jullie te ontmoeten en de procedures te beginnen die jullie naar volledig bewustzijn terugbrengen. Dit is een zeer veelbelovende tijd in onze gezamenlijke geschiedenis! ! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)
________________________________________


Planetaire activering organisatie | Mailing adres: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, CA 95762 USA Voicemail: 530-327-9432 | E-mail: info@paoweb.com | Websiteadres: www.paoweb.com

Vertaling: Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SN

SN

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS