Volgers

PUTIN

dinsdag 3 mei 2016

Nederlands -- Sheldan Nidle, 3 mei 2016



6 Manik, 0 Moan, 12 Manik
Selamat Jalwa! Op dit moment is de verspreiding van de belangrijke fondsen vertraagd zodat het zorgvuldig d.m.v. nieuwe veiligheidsprotocollen kan worden beschermd. De oude Chinese families zijn bezorgd aangezien er enige incidenten plaatsvonden die de voortgaande stroom van fondsen bedreigden. De duistere cabal doet al het mogelijke om deze groeiende stroom te beïnvloeden. De aanval op SWIFT, gekoppeld aan een algemene toename van belangrijke 'hacks' in de geldvoorraad compromitteert tijdelijk de algehele beveiliging. Vanwege deze redenen hebben de oude families een vertraging in de verspreiding van deze fondsen verordonneerd. Deze vertraging zou slechts een korte tijdspanne van 48 uur duren en werd snel geregeld. Men is van mening dat deze voorzorgsmaatregel tot een nieuwe positieve serie tegenmaatregelen leidde, die, welke fondsen er tijdens dit oponthoud ook op enigerlei wijze verloren gingen, ervoor zorgden dat deze werden teruggewonnen. Deze maatregelen zorgden ervoor dat wat voor moeilijkheden er ook opdoemen, deze nieuwe strategieën opleveren, die ervoor zorgen dat deze fondsen op een veel veiliger manier van het ene naar het andere punt kunnen worden overgebracht. Elke moeilijkheid kan zodoende tegemoet worden getreden en overwonnen!
We bereiden ons momenteel voor op het overhandigen van de welvaartsfondsen aan degenen die in de mid 90-er jaren gelukkig genoeg waren om aandacht te schenken aan de rapporten over deze fondsen. Deze leveringen zullen worden ontvangen door degenen die al bijna hadden opgegeven dat dit ooit zou gebeuren. Het Bush-familie syndicaat heeft tussen de late 90-er jaren en de vroege jaren 2000 de meeste van deze fondsen onceremonieel gestolen. Deze fondsen werden 10 jaar geleden teruggewonnen en vormen de basis van een paar criminele aanklachten die dit omvangrijke syndicaat ten laste worden gelegd. We wachten nog even met deze zeer speciale arrestaties totdat een serie verschillende aanklachten volledig geauthentiseerd zijn en ernaar gehandeld kan worden. Dit misdaadsyndicaat heeft zich tijdens het laatste halve decennium uitgebreid. Het lijkt erop dat praktisch elke VS president in de laatste drie decennia zijn handen in deze enorme koektrommel heeft gehad. Het niveau van corruptie en gewoon ordinair stelen doordringt elke hoek en elke kier van de entiteit die we de "USA Inc" noemen. Deze entiteit dient echt zo snel als we alle verdachten bijeen kunnen krijgen te verdwijnen. Het einde voor dit regime is in zicht!
Momenteel is dit rijk zich langzaam aan het transformeren. De duistere cabal heeft de misvatting dat haar herstelwerkzaamheden aan deze realiteit kunnen werken. Niets is verder bezijden de waarheid! Kleine scheurtjes in het tijd-ruimte continuüm verschijnen overal. De hemel begrijpt dat deze realiteit alleen maar zo snel kan transformeren als waar deze toe in staat is. De randen van deze realiteit zijn als een enorm net dat gevangen zit in de turbulentie van een grote orkaan. Dit net kan alleen maar scheuren totdat het niet langer zijn functie kan uitoefenen. Dit is wat er snel gebeurt met de energie-constructies waar de levenskrachten van deze realiteit uit bestaan. De enige mogelijkheid is om te transformeren naar een veel minder dichte constructie. Deze hogere realiteit dwingt de oppervlaktemensheid om steeds minder dicht te worden en dit vertaalt zich in steeds hogere vormen van bewustzijn. De zinloze bemoeienis van het duister kan niet veel langer doorgaan met deze hemelse respons op de bestaande omstandigheden. De natuur verfoeit een vacuüm. Alles wat wordt gedaan om te proberen de natuurlijke stroom van energieën te voorkomen is gedoemd te mislukken. Diep van binnen realiseert de cabal dit zich nu en ze zet zich momenteel schrap voor het onvermijdelijke.
We kunnen zien hoe dicht onze aardse bondgenoten bij hun uiteindelijke all-inclusive overwinning zijn. Zoals zojuist gezegd, er is hier een natuurlijke en behoorlijk hemelse kracht aan het werk. Onze operaties ondersteunen deze kracht volledig en we verwachten overtuigende voorboden van deze kracht aan het werk te zien. De Hemel weet hoe krachtig datgene wat er gebeurt waarlijk is. Nadat jullie basisperceptie van deze grootse waarheid eenmaal de norm word, is het onmogelijk om terug te keren naar een veel lager energieconcept van deze realiteit. Feitelijk heeft deze realiteit een veel langere eenrichtingsweg genomen naar een nieuwere, veel minder dichte normaliteit. Deze aanpassingen beïnvloeden elk aspect van verandering. De vileine plannen van het duister zijn onwerkbaar. Alle levensvormen kunnen voelen hoe deze hogere energie jullie en alles in deze realiteit transformeren. De oude manieren zijn voorbij en een nieuwe serie bewustzijnsregels neemt het over. Dit verandert de manier waarop deze realiteit feitelijk werkt en dat doet het grotendeels op een microscopisch niveau. Jullie, als bewuste Wezens, worden je bewust van deze veranderingen en jullie innerlijke overtuigingen veranderen snel. Feitelijk staan jullie nu aan de rand van wat "iets geweldigs" kan worden genoemd.
Gezegend! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters! Gedurende de afgelopen paar maanden hebben onze verschillende compagnons de laatste procedures afgerond die jullie je zegeningen zullen brengen. Deze operaties werden ondersteund door de tomeloze inzet van verschillende sleutelvrijwilligers die hebben ontdekt hoe de legioenen van de duistere cabal met succes tegengewerkt kunnen worden. Als gevolg daarvan kunnen we melden dat een serie sleutelleveringen binnenkort aan jullie kan worden overhandigd. We zijn eveneens gezegend door de geruisloze handelingen van de Hemel. De uiterst gewijde Wezens hebben de basis gelegd voor een serie verbazingwekkende gebeurtenissen die de manier waarop deze huidige werkelijkheid werkt binnenkort zal veranderen. Iedere werkelijkheid wordt geleid door een aantal regels die, wanneer dat door de Hemel noodzakelijk wordt geacht, kunnen worden gewijzigd. Dit is nu bezig. De Hemel is voor ons op een gewijde manier een nieuwe of "overbruggings"-werkelijkheid aan het creëren. Wanneer dit operatief is, is te verwachten dat de macht van het duister af zal nemen en de macht van het Licht groter zal worden. We zijn de Hemel dankbaar voor deze gezegende dispensatie. Halleluja! Halleluja!
Deze verandering in energieën is gerelateerd aan een aantal belangrijke gezegende processen. Jullie dichtheid is opnieuw aan het afnemen en nieuwe chakra's worden toegevoegd. Deze verschillende procedures uitgevoerd door de Hemel, brengen jullie bewustzijn naar een hoger niveau en voegen nieuwe chakra's aan jullie lichaam toe. Tijdens de uitoefening van hun wrede daden, bijna 15.000 jaar geleden, zorgden belangrijke wetenschappers van Atlantis  ervoor dat jullie bewustzijn afnam en dat jullie algehele dichtheid van het lichaam toenam. Zoals gezegd is de Hemel nu bezig dit afschuwelijke experiment terug te draaien. Gedurende de daarop volgende heerschappij van de Anunnaki, werd jullie een vals idee aangepraat dat beweerde dat deze veranderingen een natuurlijke gang van zaken betrof. Dit is ver bezijden de Waarheid! Onze missie is om onze genade en gratie in te zetten om jullie te beschermen en jullie eveneens voor te bereiden op een uiterst belangrijke noodzaak voor lessen door ons betreffende de waarheid. We hebben hier de laatste 3.000 jaar aan gewerkt! We danken de Hemel voor de hulp bij de uitvoering van deze uiterst goddelijke missie!
Gaia heeft de laatste 13 millennia met twee afzonderlijke realiteiten geleefd. Met de laatste paar transformaties die naar jullie ascentie leiden, is Gaia in staat deze aardbol naar één werkelijkheid terug te laten keren. Deze nieuwe werkelijkheid zal een afspiegeling zijn van Binnenaarde en zal twee hemelgewelven in haar nieuwe atmosfeer doen oprijzen. Deze handelingen zullen haar en haar zusterwerelden terug herstellen naar de staat waarin ze zich bevond op het moment dat Atlantis net viel. Deze verbazingwekkende en zuivere wereld zal het centrum worden van een werkelijk wonderbaarlijk zonnestelsel. Dit nieuwe zonnestelsel zal 12 hoofdplaneten bevatten en een uiterst prachtige centrale zon! Jullie zullen de hoeders van deze prachtige nieuwe sterrennatie zijn. Onze wederzijdse focus en dagelijkse gebeden, evenals onze gezamenlijke meditaties, zullen helpen dit alles mogelijk te maken. De Hemel zal ons allemaal van een gewijde taak voorzien om de rest van dit melkwegstelsel in de laatste transformatie naar het Licht bij te staan. Deze goddelijke daad zal weerspiegeld worden in wat er in de talloze melkwegstelsels om ons heen nog gedaan zal worden! Hosanna!
Vandaag vervolgden we ons wekelijkse berichtgeving aan jullie. Vele verbazingwekkende gebeurtenissen zijn een uiterst fabelachtige afsluiting voor iedereen behoorlijk dicht genaderd. De Hemel voert een speciaal goddelijk plan uit waar jij en ik een uiterst wonderbaarlijk deel van uitmaken. Laat ons op onze eigen manier meewerken aan deze uiterst glorieuze nieuwe werkelijkheid! Weet, lieve Mensen, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)

Website: www.paoweb.com
Vert: Rob/Marja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SN

SN

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS