Volgers

PUTIN

woensdag 9 september 2009

SEPTEMBER 8, 2009

We zijn ervan overtuigd dat deze welverdiende overwinning binnenkort gaat plaatsvinden...
Update door Sheldan Nidle t.b.v. de Spiritual Hierarchy en de Galactic Federation

10 Imix, 4 Zip, 5 Caban (8-9-2009)

Selamat Jarin! We keren terug met meer informatie voor jullie. De gebeurtenissen die leiden naar de aankondigingen van de nieuwe overgangsregeringen staan op het punt van verwerkelijking. Onze aardse bondgenoten hebben de duistere kliek gevangen gezet na een reeks pijnlijke fouten, waardoor ze in een val zijn getrapt die letterlijk jaren heeft gekost om deze te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat deze welverdiende overwinning binnenkort gaat plaatsvinden. Laten we, met dit gegeven, nu eens kijken naar de stand van zaken op jullie wereld. Het nieuwe financiële stelsel is gereed voor manifestatie; inderdaad, bepaalde aspecten van dit systeem hebben vrij kunnen opereren zonder al te veel inmenging van het duister. Grote hoeveelheden onbewerkt goud zijn in het geheim van de ene plek naar de andere overgebracht als voorbereiding op de installatie van een nieuw, op goud en zilver gebaseerd valutasysteem. Dit nieuwe stelsel is een van de vele zaken die onthuld moeten worden als onderdeel van de vele opzienbarende publieke aankondigingen. Een andere kwestie wordt de reeks speciale processen die gevoerd moeten worden om de vele leden van de duistere machthebbers te bestraffen - degenen die zo gemakkelijk en wreed de onvervreemdbare goddelijke rechten van de mensheid hebben genegeerd.

De vele afschuwelijke misdaden van deze duistere kliek betreffen slechts de meer bekende aspecten van hun gewelddadigheid. Dit stelletje onverlaten heeft eeuwenlang gelogen, bedrogen en met behulp van massamoorden hebben zij, in de gedaante van jullie bestuurders, hun weg gebaand door de geschiedenis. Zij hebben eindeloze oorlogen gecreëerd, denkbeeldige haat gesmeed en voortdurend economische rampen verspreid die alleen maar bedoeld waren om hun schatkist te vullen en het lijden van de mensheid te vergroten – hun enige nalatenschap! Nu komt er een eind aan dit tijdperk van ellende en rampen en daagt er een nieuwe, welvarende en liefdevolle tijd, dankzij jullie moedige inspanningen! Onze aardse bondgenoten zijn van plan jullie vrijheden terug te brengen en jullie te voorzien van groeimogelijkheden om alles te worden waartoe jullie in staat zijn. Dit nieuwe tijdperk begint met een eerste contact, wanneer wij - met jullie collectieve toestemming – op jullie prachtige kusten kunnen landen. Deze landingen zullen plaatsvinden op het moment dat jullie Moeder Aarde hoffelijk jullie waardigheid als haar echte rentmeesters hebben betoond door het reinigen van de vervuiling van haar oceanen, het ontgiften van haar land en het zuiveren van haar lucht.

Als haar hoeders zijn jullie geschikt om de laatste stappen te zetten naar het volledige bewustzijn. Deze stappen vinden plaats in het schitterende 5-D rijk van Binnenaarde. Hier zijn prachtige kristallen steden voor jullie in gereedheid gebracht, waar een technologie zal worden gebruikt om jullie te ontdoen van de schandelijke genetische manipulatie die in het oude Atlantis op jullie is uitgevoerd. Wanneer jullie uit je lichtkamers komen, zijn jullie opnieuw één geheel, een totaliteit. Je bent dan weer geïntegreerd met je vele DNA/RNA strengen die nu nog slapen en in deze herstelde staat kun je weer zijnstoestanden en zijnsgebieden ervaren waarvan je alleen maar hebt gedroomd. Nu kan de Hemel bij je verschijnen en kunnen de onbekende wonderen van de fysische werelden bekend worden. Je bent veranderd in een wonderbaarlijke vlinder! De wonderen die je nu kunt beleven zijn werkelijk oneindig. Je hebt in deze tijd een zeer speciale groep mentoren nodig die je de fijne kneepjes van dit nieuwe rijk zullen leren en je zullen helpen bij het volledig begrijpen en toepassen van de ingewikkelde etiquette. De Hemel heeft deze zeer liefdevolle taak aan ons toevertrouwd. Jullie ontwaken uit een lang geheugenverlies en hebben een zachte hand nodig.

Vele waarheden zullen jullie onthuld worden. Veel wat de oude opperheren, de Anunnaki, jullie hebben geleerd, zal als verdraaide leugens van hen getoond worden. Jullie zullen op veel terrein een speciale training ontvangen. Seminars waaraan je actief deelneemt zullen gereed zijn om je de etiquette van het volledig bewustzijn te leren en dit is waarschijnlijk het eerste waarmee je te maken krijgt nadat het re-integratieproces voltooid is. Het volle bewustzijn plaatst je in een wereld dat gevuld is met sensaties en krachtige vermogens die je nooit eerder ervaren hebt. We zullen je trainen om je op de binnenkomende herinneringsgolven van vorige en toekomstige levens af te stemmen en te integreren, je hiermee in harmonie te brengen om je nu hersteld vermogen van het direct creëren door een gedachte onder controle te brengen. Sommigen van jullie zullen zich in het begin een beetje misselijk voelen, of ondergaan een gevoel van overweldiging door alles wat hen nu overkomt. In deze zeldzame gevallen zal de verzachtende, evenwichtige lichaamsenergie van je mentor binnen enkele minuten deze verschijnselen verhelpen. Onze rol is jullie zo zachtjes en gemakkelijk mogelijk te assisteren bij en voor te bereiden op jullie oriëntatie.

De nieuwe kristallen steden die onlangs voor jullie door de Agarthanen werden gebouwd zijn zodanig ontworpen dat ze aan al jullie behoeften en wensen kunnen voldoen. De Agarthanen willen het mogelijk maken dat een grootse hereniging kan plaatsvinden tussen de bewoners van Binnenaarde en de bewoners aan het oppervlak. Dit betekent dat jullie alles dienen te weten over jullie ware planetaire geschiedenis en over de algemene planetaire protocollen. Sommigen van jullie hebben de vreemde indruk dat Binnenaarde of de Holle Aarde een duistere, troosteloze plek is. In feite is de Holle Aarde een prachtige en ruimtelijke wereld met vele verschillende ecologische zones. De zon in Binnenaarde is de gloeiende centrale kern of hart van Moeder Aarde. De Agarthanen, die omringd zijn door deze bezielende energieën, hebben een wonderbaarlijke galactische samenleving gecreëerd die kan dienen als een van de prototypes van een toekomstige galactische samenleving – de zich nog in een beginfase verkerende sterrennatie van jullie. De komende tijd is het begin van een nieuw tijdperk voor de mensheid der Aarde.

Zodra de angst en negativisme van het duister vervangen is door de rijkdom en de Liefde van het Licht, verheft de Hemel jullie naar het wonderbaarlijke tijdperk van het volledig bewustzijn. In dit rijk ben je soeverein en gerespecteerd en ben je in staat je ware talenten en vermogens uit te drukken. Je leeft in een omgeving waar je kunt opbloeien en vrijelijk je medebewoners kunt helpen. Verdwenen zijn je zorgen … nooit hoef jij je nog de mindere te voelen, noch de anderen. Jullie zijn gelijken die samengekomen zijn om een opmerkelijke organische entiteit te creëren – jullie galactische samenleving. Galactische samenlevingen ontwikkelen zich uit de getoonde behoeften en wensen van een samenleving. Wanneer jij je verleden herinnert wordt er van je verwacht dat je de sociale modellen zult binnenbrengen die je verre afkomst op de vele menselijke thuiswerelden in de Galactische Licht Federatie reflecteren. Vanuit deze herinneringen zal jullie galactische samenleving als sterrennatie zich ontwikkelen.

Wanneer op enig moment de sterrenstaat vorm heeft gekregen, kunnen jullie gelukkige bewoners worden van drie nieuwe terravormige werelden – Mars, Venus en de gereconstrueerde planeet die Pax zal worden genoemd. Venus verloor haar oceanen en atmosfeer toen, ongeveer 1 miljoen jaar geleden, de duistere Anchara Alliantie de aanval inzette. Dezelfde vernietiging vond plaats op Mars. Binnenkort wordt de schade hersteld en zal meer dan 80% van jullie huidige bevolking naar deze drie werelden verplaatst worden zodra deze gereed zijn om de menselijke bevolking op te vangen. Dan kunnen jullie genieten van de magie waartoe jullie in staat zijn. In een oogwenk bouwen jullie een netwerk van steden in deze drie werelden en een levende sterrennatie zal het resultaat zijn van jullie grootse inspanningen!

De glorieuze toekomst van jullie sterrenstaat is jullie grootse bestemming. Het eerste contact is, zoals jullie kunnen zien, een van de vele stappen op jullie weg naar het volle bewustzijn en vele stappen zijn reeds voltooid. De resterende stappen worden voorbereid door onze aardse bondgenoten en door ons, met … als altijd … de Hemel als onze goddelijke toezichthouder. De duistere zielen die jullie al meer dan 13 millennia hebben gecontroleerd, verliezen hun greep op jullie en de tijd is gearriveerd voor de broodnodige transformatie van jullie wereld. Wij wachten in grote opwinding op het teken om aan onze massalanding te beginnen, maar voor het zover is moet eerst de schade hersteld worden van Moeder Aarde waardoor jullie land zal veranderen. Het is tijd om al jullie oude manieren los te laten om de nieuwe te accepteren die jullie door het Goddelijke is verstrekt!

Vandaag zijn wij verder gegaan met de gebeurtenissen die nu op jullie wereld gaan plaatsvinden. Deze grote veranderingen moeten het duister in Licht transformeren en schaarste in overvloed. Zet je angsten opzij en laat de Liefde en de Vreugde van dit vooruitzicht elk deeltje van je ziel binnendringen! De tijd van wonderen is eindelijk gearriveerd! Besef, beste mensen, in je hart der harten dat de eindeloze rijkdom en eeuwige overvloed van de Hemel inderdaad voor jullie is! Zij zo het! Selamat Gajun! Selamat Ja!

(Vertaald: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SN

SN

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS